Speaker no sound windows 10

Volg de eventuele aanwijzingen op het scherm om de verbinding te voltooien. Ga verder met de volgende stap als het probleem met audio afspelen zich blijft voordoen. Controleer de volume-instellingen en stel het standaardafspeelapparaat in Het standaard audioafspeelapparaat is het apparaat dat Microsoft Speaker no sound windows 10 gebruikt speaker no sound windows 10 geluid te produceren. Als u luidsprekers, oortelefoon of hoofdtelefoon, Bluetooth-headset of ander audioapparatuur aansluit op uw pc, kunt u kiezen welk apparaat u standaard wilt gebruiken. Het is essentieel om het juiste afspeelapparaat te selecteren en te controleren of de volume-instellingen voor afspelen van audio naar behoren werken op uw pc.

Troubleshoot game audio or video issues on Windows 10

speaker no sound windows 10

Volg de eventuele aanwijzingen op het scherm om de verbinding te voltooien. Ga verder met de volgende stap als het probleem met audio afspelen zich blijft voordoen. Controleer de volume-instellingen en stel het standaardafspeelapparaat in Het standaard audioafspeelapparaat is het apparaat dat Microsoft Windows gebruikt om geluid te produceren.

Als u luidsprekers, oortelefoon of hoofdtelefoon, Bluetooth-headset of ander audioapparatuur aansluit op uw pc, kunt u kiezen welk apparaat u standaard wilt gebruiken. Het is essentieel om het juiste afspeelapparaat te selecteren en te controleren of de volume-instellingen voor afspelen van audio naar behoren werken op uw pc. Standaard geeft Windows geen uitgeschakelde of niet-aangesloten apparaten weer. Als uw toestel niet staat vermeld in het venster met afspeelapparaten, klikt u met de rechtermuisknop ergens in de lege ruimte en klikt u op ‘Uitgeschakelde apparaten weergeven’ en ‘Niet-aangesloten apparaten weergeven’.

Een standaardafspeelapparaat instellen en volume-instellingen controleren Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Volume in het systeemvak rechtsonder en selecteer Afspeelapparaten.

Selecteer het afspeelapparaat en klik op Standaard. Klik als het apparaat is uitgeschakeld, met de rechtermuisknop op het apparaat en selecteer Inschakelen en klik vervolgens op Standaard. Klik op OK. Klik op het pictogram Volume in het systeemvak en stel het volume naar wens in. De Microsoft probleemoplosser voor geluid uitvoeren Microsoft Windows bevat allerlei ‘probleemoplossers’ die zijn ontworpen om snel diagnoses te stellen en allerlei pc-problemen automatisch op te lossen.

Hoewel de Windows probleemoplosser geen hardwareproblemen kan herstellen, is het een handige tool om mee te beginnen als zich een probleem op uw pc voordoet. Windows-probleemoplossers zijn ingebouwd in het Configuratiescherm in Windows 10, 8. De Windows-probleemoplosser uitvoeren in Microsoft Windows 10 Klik op Start en selecteer Instellingen tandwielpictogram. Klik op Bijwerken en beveiliging en selecteer Probleem oplossen.

Klik op Audio afspelen en klik vervolgens op Probleemoplosser uitvoeren. Volg de aanwijzingen op het scherm om het probleemoplossingsproces te voltooien. De Windows-probleemoplosser uitvoeren in Microsoft Windows 8. Klik onder Systeem en beveiliging op Problemen detecteren en oplossen. Klik onder Hardware en geluiden op Problemen met het afspelen van audio oplossen.

Chipsetdriver, audiodrivers en Bios opnieuw installeren of bijwerken Dell raadt u aan de apparaatdrivers en het BIOS te updaten als onderdeel van uw geplande updatecyclus. Apparaatdriver- en BIOS-updates kunnen verbeteringen van of wijzigingen aan functies bevatten waarmee u uw systeemsoftware actueel en compatibel met andere systeemmodules hardware en software , houdt en u verbeterde stabiliteit verkrijgt. Het is van essentieel belang dat u de volgende apparaatdrivers bijwerkt voor optimale prestaties bij het afspelen van audio of geluid en om veel voorkomende problemen met het afspelen van audio of geluid op te lossen:

Reasons Why Your PCs Have No Sound on Windows 10 64-bit or 32-bit

Sound and audio issues are common in Windows 10, so we’ve compiled the Speaker connections; Headphone connections; Any other audio connections. Many Windows 10 users are often found to be struggling with sound problems. 10, by choosing correct audio device, making sure that all drivers are and don’t forget to check the volume levels of your external speakers.

VIDEO: Speaker No Sound Windows 10

If you get no sound error after upgrading to Windows 10 from a previous version of Window. Change speaker sound format Windows Learn how to resolve many sound problems on an HP notebook or desktop computer using Windows 10 or Windows 8.

Also Free Download: Microsoft 2010 Pro | Tuxera Download